2011. március 9., szerda

Ön szerint jó pasi dr. Puskás Tivadar?

A kérdés természetesen költői. Ki gondolhatja komoly képpel a helyeslő válasszal, mi több, a valóság megingathatatlan tényeivel való szembefordulást? Ki hiheti továbbá, hogy nem jön most már néhány kijelentőmondat is?

A lenti, Szombathely városának köztereiről matrica formában bizonyára már mindenki számára ismerős mókának elérhető egy némileg más szövegű, animált verziója is. Ide kéretik kattintani a bal egérgombbal a megtekintéséhez.

1 megjegyzés:

  1. Sajálatos, hogy a polgármesterség, nem az adott személy teljesítménye, hanem politikai retorika alapján választatik meg. Egy olyan lejáratás kampányban, amelyet a világ egyetlen pontján sem kívánnám, hogy megismétlődjön. Orbán bagázsa az, aki embert, családot nem tisztelve vadásszák le a politikusokat, s mit kérdeznek a gyermekeik, pl Apa te tényleg ilyen rongy ember vagy.....????

    Ennek az alkotmányosdi fidesznyik kis játéknak is hétfőn hátat kell fordítania minden emberi értéket valló személynek, mert egy más, egy fidesz-magyarország önkényuralmat akarnak kiépíteni Orbánék!

    VálaszTörlés